Τεχνολογία – Επιστήμη

TomTom Start 2 – Technopat

TomTom, η νέα έξυπνη συσκευή για οδήγηση χωρίς άγχος, TomTom Start2Αναβαθμίζει την πλοήγηση των οχημάτων εκκινώντας το .

Έναρξη TomTom2, λάνσαρε το νέο χαρακτηριστικό προϊόν της με σύστημα διεύθυνσης λωρίδας προς τα εμπρός, που διευκολύνει τη διέλευση από πολύπλοκες διασταυρώσεις. Η πλοήγηση είναι πλέον πολύ πιο απλή και χωρίς άγχος χάρη σε αυτή τη λειτουργία που δείχνει καθαρά όλες τις λωρίδες στην οθόνη της συσκευής και λέει στον οδηγό ποια λωρίδα πρέπει να ακολουθήσει.

Έναρξη TomTom2 έχει ένα απλοποιημένο μενού όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές για να ξεκινήσετε ένα ομαλό ταξίδι – «Προγραμματισμός διαδρομής» ή «Αναζήτηση χάρτη». Οι εναλλάξιμες θήκες StartSkins σε έντονα χρώματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για αναβάτες που θέλουν να προσθέσουν λίγο περισσότερο χρώμα στη συσκευή τους.

Οι χάρτες σας είναι πάντα ενημερωμένοι με μια δωρεάν ετήσια υπηρεσία ενημέρωσης χαρτών με TomTom Start². Με αυτήν την υπηρεσία, οι χρήστες TomTom μπορούν να λάβουν 4 δωρεάν ενημερώσεις χαρτών τον πρώτο χρόνο.

Με το μικρό βάρος, τη συμπαγή οθόνη 9 cm (3,5″) και την ημι-σταθερή αναδιπλούμενη βάση, το TomTom Start είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μια τσέπη.2 Είναι ένας ιδανικός οδηγός σύντροφος.

Χαρακτηριστικά;

 • Υπάρχει μια λειτουργία καθοδήγησης λωρίδας προς τα εμπρός που παρέχει επιπλέον απόσταση στους οδηγούς σε δύσκολες διασταυρώσεις.
 • Plug and Play – Η συσκευή δεν απαιτεί εγκατάσταση. Αρκεί να αγγίξετε την οθόνη.
 • Απλοποιημένο μενού – Διαθέτει μόνο δύο κουμπιά: «Σχέδιο διαδρομής» και «Αναζήτηση χάρτη».
 • Εύκολο στη μεταφορά – ελαφρύ (128 g) με οθόνη 9 cm (3,5”). Υπάρχει ένα ημι-σταθερό πτυσσόμενο βάθρο EasyPort στο πίσω μέρος της συσκευής.
 • Έχει δυνατές και καθαρές, ηχητικές περιγραφές.

Χάρτες και καλύτερη επιλογή διαδρομής

 • Εγγύηση ενημερωμένου χάρτη – Επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τον πιο ενημερωμένο χάρτη. Εάν ένας νέος χάρτης είναι διαθέσιμος εντός 30 ημερών από την πρώτη χρήση, οι οδηγοί μπορούν να τον κατεβάσουν δωρεάν μία φορά από τον ιστότοπο της TomTom.
 • Τεχνολογία κοινής χρήσης χάρτη – Τα προγράμματα οδήγησης μπορούν να κάνουν αλλαγές στους δικούς τους χάρτες και να επωφεληθούν από χιλιάδες διορθώσεις που κάνουν οι χρήστες TomTom καθημερινά δωρεάν.
 • Υπηρεσία ενημέρωσης χάρτη 1 έτους (4 δωρεάν ενημερώσεις χάρτη).

περισσότερη ασφάλεια

 • Ρεαλιστικές οπτικές επεξηγήσεις – Εμφανίζει τα σήματα κυκλοφορίας, καθιστώντας τα πιο εύκολη την παρακολούθηση.
 • Ποιοτικό μεγάφωνο – Παρέχει ηχητικές επεξηγήσεις στον οδηγό με ρυθμιζόμενη ένταση.
 • Βοήθησέ με! Μενού (Emergency Assistance) – Παρέχει άμεση πρόσβαση σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης και διαδρομές στους πλησιέστερους παρόχους υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

αξεσουάρ

 • StartSkins – Προσφέρει καλαίσθητα εναλλάξιμα καλύμματα και προστατευτικές σακούλες. Προϊόντα κόκκινου φλόγας, μπλε του πάγου, ηλεκτρικού πράσινου και σκούρου μωβ είναι διαθέσιμα στα καταστήματα. Τα προϊόντα Sun yellow και flame orange είναι επίσης διαθέσιμα στη διεύθυνση www.tomtom.com.
 • θήκη μεταφοράς
 • Φορτιστής αυτοκινήτου USB

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button