Τεχνολογία – Επιστήμη

TomTom GO 1000 – Technopat

~ Οι εφευρέσεις νέας γενιάς είναι πλέον πιο χρήσιμες για τους οδηγούς της αριστερής λωρίδας ~

Η TomTom ανακοίνωσε ότι λάνσαρε τα μοντέλα της σειράς GO 1000 και 1005, τα οποία προσφέρουν την υψηλότερη τεχνολογία με έξυπνη οθόνη που παρέχει εξαιρετικά γρήγορες πληροφορίες στους οδηγούς.

Η σειρά TomTom GO 1000 επιτρέπει στους οδηγούς να φτάνουν στους προορισμούς τους πιο γρήγορα, πιο ασφαλή και πιο έξυπνα από ποτέ, χάρη στα ανώτερα χαρακτηριστικά των σούπερ δορυφορικών συσκευών πλοήγησης, από την φιλική προς τα δάχτυλα οθόνη αφής και το ομαλό μαγνητικό κούμπωμα έως τη λειτουργία γρήγορης υπολογισμού διαδρομής και τους πλουσιότερους χάρτες. .

Αυτή η σειρά αποτελείται από τα πρώτα μοντέλα με χωρητική υγρή οθόνη αφής, που κυκλοφόρησε από την TomTom. Οι οδηγοί μπορούν να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση στους χάρτες με ένα πάτημα και να μετακινούνται στα μενού με τα δάχτυλά τους. Η οθόνη είναι ευαίσθητη ακόμα και στις πιο ελαφριές πινελιές και ανταποκρίνεται έξυπνα. Χάρη σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με μια πιο ανεπτυγμένη διεπαφή χρήστη, οι οδηγοί έχουν μια διαδραστική εμπειρία πλοήγησης. Με την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη αφής 13 cm (5″), το GO 1005 παρέχει την πιο καθαρή θέα του δρόμου μπροστά με τον πιο εύκολο χειρισμό και λειτουργικότητα.

Η σειρά TomTom GO 1000 διαθέτει επίσης τον πιο πρόσφατο σχεδιασμό συνδεσιμότητας της TomTom, με το μαγνητικό συνδετήρα Easy Click που κάνει την εισαγωγή και την αφαίρεση πιο εύκολη από ποτέ. Με τη συσκευή GO, η οποία είναι αρκετή για να την μετακινήσει πιο κοντά στο βάθρο, ώστε να γλιστρήσει στη θέση της χωρίς κόπο, οι οδηγοί μπορούν πλέον να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους σε ακόμη λιγότερο χρόνο.

Δεν είναι μόνο αυτό. Χάρη στον ισχυρό, σούπερ και γρήγορο επεξεργαστή υπολογιστή του, ο υπολογισμός της διαδρομής γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, η συσκευή έρχεται με νέες πληροφορίες οδικών δύο εκατομμυρίων χιλιομέτρων σε ευρωπαϊκές χώρες και πλουσιότερους χάρτες με περισσότερες γραφικές λεπτομέρειες. Οι οδηγοί έχουν πλέον περισσότερες πληροφορίες στα χέρια τους, χάρη σε πλουσιότερα δεδομένα για ενδιαφέροντα, όπως αριθμούς τηλεφώνου, ώρες εργασίας.

Με τις πιο προηγμένες λειτουργίες και τον βελτιωμένο χειρισμό, οι νέες σειρές TomTom GO 1000 και 1005 επαναπροσδιορίζουν την έννοια της δορυφορικής πλοήγησης όπως την ξέρουμε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button