Οικολογία

Sky Feast στα 2500 μέτρα

Οι πολίτες που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη βροχή των μετεωριτών των Περσείδων, μια από τις βροχές των μετεωριτών που είναι γνωστή ως «αστεροπτώσεις» μεταξύ των ανθρώπων, συνέρρευσαν στο Saklıkent σε υψόμετρο 2.400.

Η βροχή του μετεωρίτη Περσείδα (Perse), την οποία οι αστρονόμοι έδειξαν ως ένα από τα πιο σημαντικά ουράνια γεγονότα της χρονιάς, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πολίτες που ενδιαφέρονται για ουράνια γεγονότα στην Αττάλεια καθώς και σε όλη την Τουρκία.

Στην εκδήλωση του ουρανού, που λάμβανε χώρα μεταξύ 11-14 Αυγούστου κάθε χρόνο και κορυφώθηκε χθες το βράδυ, 200 μετεωρίτες εισέρχονταν στην ατμόσφαιρα της γης ανά ώρα.

βροχή μετεωριτών Αττάλεια

Ενώ οργανώθηκαν διάφορες οργανώσεις από τουριστικές εταιρείες για το φεστιβάλ του ουρανού, το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί πιο εύκολα σε περιοχές με λιγότερη φωτορύπανση, το Saklıkent και ο Olympos ήταν τα πιο δημοφιλή σημεία στην Αττάλεια.

μετεωρικός

Έστησαν στρατόπεδα με σκηνές

Πολλοί πολίτες και φωτογραφικοί σύλλογοι από την Αττάλεια διοργάνωσαν εκδρομές σε μέρη μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου η ένταση του φωτός είναι χαμηλή, για να παρακολουθήσουν αυτό το ιστορικό γεγονός με διάφορους οργανισμούς.

σκηνή της Αττάλειας

Ενώ χιλιάδες κάτοικοι της Αττάλειας συνέρρεαν στην περιοχή Saklıkent, ορισμένοι πολίτες έστησαν καταυλισμούς με τις σκηνές που έφεραν μαζί τους.

βροχή μετεωριτών Αττάλεια

Ο Ulaş Al δήλωσε ότι προτιμούσαν το Saklıkent για την οργάνωση που οργάνωσαν, «Ήταν συναρπαστικό να παρακολουθώ αυτό το υπέροχο ουράνιο γεγονός.

μετεωρικός

Όπως χιλιάδες άλλοι πολίτες, περάσαμε μια ευχάριστη νύχτα.» Δήλωσε ότι φαίνονται έως και 120 μετεωρίτες την ώρα.

αξιοθέατα της Αττάλειας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button