Τεχνολογία – Επιστήμη

Powercolor PCS+ HD6970 – Technopat

20% χαμηλότερη θερμότητα και 10dB πιο αθόρυβη απόδοση από τις κάρτες αναφοράς με PCS+

Ταϊπέι, Ταϊβάν – 27 Ιανουαρίου 2011 – Η TUL Corporation, κορυφαίος κατασκευαστής καρτών γραφικών AMD, επεκτείνει τα βραβευμένα προϊόντα της σειράς PCS+ με το PowerColor PCS+ HD6970. Όλα τα χαρακτηριστικά της τελευταίας τεχνολογίας, PowerColor PCS+ HD6970. Διαθέτει ρολόι πυρήνα 940 MHz και ρολόι μνήμης 1475 MHz, και με περισσότερα από 2,9 teraFLOP περίπου ισχύ προγραμματισμού, μεγιστοποιεί εύκολα την απόδοση του παιχνιδιού.

Το PowerColor PCS+ HD6970 διαθέτει μοναδική λύση ψύξης με διπλό ανεμιστήρα. Διαχέει τη θερμότητα εύκολα με 2 μεγάλους ανεμιστήρες ψύξης 92mm, σωλήνες θερμότητας πλάτους 3×8 ø και μια χάλκινη βάση που καλύπτει πλήρως την GPU. Σε σύγκριση με τις πλακέτες αναφοράς, παρέχει περισσότερο από 20% ψύξη. Το αποτελεσματικό πλεονέκτημα του σχεδιασμού ψύξης Dual Fan είναι ότι παρέχει ροή αέρα σε χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα, παρέχοντας έτσι ένα ήσυχο περιβάλλον εργασίας για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

«Θέλουμε να παρέχουμε την πιο δροσερή και πιο αποτελεσματική εμπειρία παιχνιδιού σε όλους τους χρήστες», δήλωσε ο Ted Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της TUL Corporation. «Πιστεύω ότι το PowerColor PCS+ HD6970 θα προσφέρει ικανοποίηση απόδοσης ακόμα και στους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Πακέτο παιχνιδιών Call of Duty: Modern Warfare 2..

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τους παίκτες PCS+ είναι ότι το PowerColor παρουσιάζει το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς, το Modern Warfare2, μαζί με το PCS+ HD6970.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button