Τεχνολογία – Επιστήμη

NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

Η NVIDIA εξέπληξε τους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι με την GeForce® GTX 460 GPU, την οποία οι συντάκτες περιέγραψαν ως «απίστευτη αξία». Μόλις 5 μήνες αργότερα, η NVIDIA κάνει το ίδιο, αυτή τη φορά με τη νέα GPU GeForce GTX 560 Ti. GeForce GTX 560 Ti; Με 33% ταχύτερη απόδοση, δυνατότητες υπερχρονισμού πέραν των ορίων και απόδοση ανά βατ που φέρνει σε ντροπή τα ανταγωνιστικά προϊόντα, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη του γιατί οι GPU GeForce GTX προτιμώνται από τους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Η GeForce GTX 560 Ti είναι η τελευταία προσθήκη της εταιρείας στη σειρά “Fermi” των GPU χρηστών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εκπληκτική απόδοση DirectX11 (DX11) για πλατφόρμες παιχνιδιών υπολογιστή. Η GeForce GTX 560 Ti φέρνει ένα νέο επίπεδο τιμής/απόδοσης DX11 στην αγορά παιχνιδιών PC και διατηρεί αθόρυβη λειτουργία και ελάχιστες απαιτήσεις ισχύος με τον ακουστικό σχεδιασμό της.

Όπως όλες οι GPU της NVIDIA “DX11 Done Right”, η GTX 560 Ti προσφέρει την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο στην κατηγορία της για παιχνίδια DirectX 11. Σε σύγκριση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, η GTX 560 Ti είναι έως και 65 τοις εκατό ταχύτερη στα σημερινά τελευταία παιχνίδια DX11 tesselation και ακόμη και 30 τοις εκατό ταχύτερη από τα παιχνίδια DX9 και DX10 προηγούμενης γενιάς. Με προεπιλεγμένους πυρήνες γραφικών 822 MHz, 8 κινητήρες tessellation και 384 πυρήνες CUDA σχεδιασμένους για παιχνίδια DX11 επόμενης γενιάς, η GTX 560 Ti είναι έως και 46% ταχύτερη από ανταγωνιστικά προϊόντα που κοστίζουν 20% περισσότερο!

«Η GTX 560 Ti GPU τα έχει όλα: όλα τα χαρακτηριστικά GPU με εξαιρετική απόδοση, όπως εκπληκτική απόδοση DX11, εξαιρετικό overclocking και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία», δήλωσε ο Drew Henry, γενικός διευθυντής του τμήματος GeForce GPU της NVIDIA. «Η GTX 560 που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα Είναι πραγματικό προνόμιο να είσαι παίκτης υπολογιστή με Ti και την καταπληκτική βιβλιοθήκη παιχνιδιών DX11!»

Η GPU GeForce GTX 560 Ti, με πλήρη υποστήριξη για τις τεχνολογίες NVIDIA 3D Vision™ και NVIDIA Surround™, είναι επίσης απαραίτητη για την προβολή 500+ παιχνιδιών και ταινιών Blu-ray υψηλής ευκρίνειας σε εντυπωσιακά στερεοσκοπικά 3D σε μία ή τρεις οθόνες. Προσφέρει ισχύ γραφικών και εύρος ζώνης. Με την τεχνολογία NVIDIA SLI™, την πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα πολλαπλών GPU του κλάδου, οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν μια δεύτερη GeForce GTX 560 Ti στον υπολογιστή τους για τεράστια ώθηση στην απόδοση του παιχνιδιού.

Η GTX 560 Ti ξεκινά σήμερα με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο 249 $ ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle, Zotac Οι κορυφαίοι συνεργάτες πρόσθετων καρτών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κατά την κυκλοφορία, θα είναι διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία καρτών GTX Ti, συμπεριλαμβανομένων άλλων με ταχύτητες ρολογιού 822 MHz και πολύ υψηλότερες ταχύτητες όπως το 1 GHz.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button