Τεχνολογία – Επιστήμη

Leadtek Winfast GTX550 Ti – Technopat

LEADTEK WinFast® GTX 550 Ti Είναι μικρότερο και με καλύτερη ψύξη, ζεσταίνεται 15% λιγότερο. LEADTEK WinfastΜε τη γενιά Fermi II, προσφέρει την ανανεωμένη τεχνολογία με ανανεωμένο σχέδιο κουτιού και υψηλή απόδοση. LEADTEK Winfast GTX 550Ti Η εργοστασιακή έκδοση overclocked παρέχει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ψύξη χάρη στους 2 ψύκτες χαλκού 8mm και έναν μεγάλο ανεμιστήρα που εκκενώνει τον θερμαινόμενο αέρα μέσα στην κάρτα 7cm. Με αυτό το ειδικά σχεδιασμένο ψυγείο, εκτός από τον έλεγχο της θερμοκρασίας της κάρτας, παρέχεται και πιο αθόρυβη ψύξη. Προσφέρει επίσης εύκολη εγκατάσταση στη μητρική σας πλακέτα με μήκος περίπου 20 cm.

LEADTEK Winfast GTX 550 Ti Η overclocked έκδοση έχει πυρίτιο GF116 και 192 πυρήνες CUDA. Η συσκευή, η οποία διαθέτει δίαυλο μνήμης 192-bit GDDR5, έχει ταχύτητα ρολογιού 930 MHz. Η τιμή του εύρους ζώνης μνήμης ορίζεται ως 4100 MHz. LEADTEK Winfast GTX 550Ti Εκτός από την παροχή 28% καλύτερης απόδοσης 3D, καταναλώνει 20% λιγότερη ενέργεια από την προηγούμενη γενιά GTS 450. LEADTEK Winfast GTX 550Ti Η υποστήριξη επιτάχυνσης GPU DirectX 11 Tessellation των Windows 7 παρέχει επίσης υποστήριξη Shader Model 5.0 και Open GL4.0 για υψηλή απόδοση.

LEADTEK Winfast GTX 550Ti Παρουσιάζει επίσης το νέο σχέδιο κουτιού με τη σειρά του. Πηγαίνει επίσης στην τμηματοποίηση προϊόντων, χρησιμοποιώντας διαφορετικές εικόνες άγριων ζώων στις κορυφαίες, μεσαίες και χαμηλές κάρτες. Το έξυπνο, γρήγορο, ισχυρό και ανθεκτικό θα είναι στην πρώτη γραμμή στο σχέδιο wolf που έχει σχεδιαστεί για προϊόντα μεσαίας κατηγορίας. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το κύριο σημείο που πρέπει να τονιστεί για τις κάρτες μεσαίου επιπέδου είναι ότι τα προϊόντα είναι σταθερά και υψηλής απόδοσης.

Τουρκία Διανομέας από την AVNET Technology Solutions LEADTEK GTX 550 TI Τα μοντέλα θα είναι στα ράφια από τον Απρίλιο του 2011.

LEADTEK GTX 550 Ti Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.LEADTEK.com. Εξάλλου Facebook LEADTEK ΤΟΥΡΚΙΑ Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη Σελίδα θαυμαστών.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button