ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

8 σημάδια ότι κάποιος έχει καεί καλά για εσάς

Γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για ραντεβού, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι πιστεύαμε. Πολλοί από εμάς δυσκολεύονται να ερμηνεύσουν τα διαφορετικά σήματα που έρχονται κατά την περίοδο γνωριμιών. Ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι πιστεύουμε να καταλάβεις αν σου αρέσεις ή όχι στον άλλον! Έχουμε ερευνήσει τις χειρονομίες και τις συμπεριφορές που επιδεικνύουμε όταν μιλάμε με άτομα που μας ενδιαφέρουν. Αν δείτε αυτές τις συμπεριφορές στον άνθρωπο που έχετε απέναντί ​​σας, σας έχουμε νέα! 😊 Εδώ είναι 8 σημαντικά σημάδια ότι κάποιος έχει ένα ελαφρύ έγκαυμα πάνω σας…

Αλλαγή του τόνου της φωνής όταν μιλάμε μαζί σας

σου αρέσει

Οι ειδικοί λένε ότι ο τόνος της φωνής μας αλλάζει όταν μιλάμε με άτομα που μας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, οι γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν υψηλότερο τόνο όταν μιλούν με άτομα που τους ενδιαφέρουν. Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούν χαμηλότερη φωνή, σε αντίθεση με τις γυναίκες. Αν ο άλλος αλλάξει τον τόνο του όταν σας μιλάει, αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι!

Σας δίνει λεπτομέρειες για τον εαυτό του

σου αρέσει

Όταν μας αρέσει κάποιος, θέλουμε να του δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον εαυτό μας. Μπορεί ακόμη και να θέλουμε να μοιραστούμε τα ελαττώματά μας. Αν ο απέναντί ​​σου δώσει λεπτομέρειες για τον εαυτό του και σου κάνει ερωτήσεις για να συνεχίσει τη συζήτηση, μπορεί να σε πληγώσει! 😊

Ζωγραφίζοντας μια «δύσκολη» εικόνα προς το μέρος σας

σου αρέσει

Το να δείχνεις λιγότερο προσιτός κάνει τους ανθρώπους να σε θέλουν περισσότερο. Κάποιος που δεν είναι ματαιόδοξος απέναντί ​​σας μπορεί να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας απεικονίζοντας μια «δύσκολα» εικόνα. Με αυτή τη μέθοδο, μπορεί να θέλουν να πάνε τη διαδικασία αποπλάνησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. 😏

Να μην σταυρώνω τα πόδια ενώ σου μιλάω

σου αρέσει

Αν θέλετε να μάθετε αν σας αρέσει σε κάποιον ή όχι, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε τη γλώσσα του σώματός του! Το να μην σταυρώνετε τα πόδια σας δείχνει ότι υπάρχει μια έλξη μεταξύ σας. Επιπλέον, το αν έχει οπτική επαφή μαζί σου ή αν φαίνονται οι παλάμες του είναι άλλα σημεία που πρέπει να προσέξεις.

Να αναφέρει συνεχώς πότε δεν έχει σχέση όταν σου μιλάει

Αν μιλάει για το ότι είναι single κάθε ευκαιρία που του δίνεται ενώ συνομιλεί μαζί σας, αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι για κάτι! 😊 Μπορεί να έχει καλούς λόγους αφού το επισημαίνει συνέχεια. Μπορείτε να το ερμηνεύσετε αυτό ως ένα είδος πράσινου φωτός.

μπλέκει μαζί σου

Αν σας θυμώνει και του αρέσει να αστειεύεται μαζί σας, αυτό μπορεί επίσης να είναι ένδειξη ότι σας φλερτάρει. Αν μοιράζεστε αυτά τα συναισθήματα, δεν χρειάζεται να σταματήσετε! Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να χαράξεις σωστά τα σύνορα, κανείς δεν θέλει τα πράγματα να γίνουν δυσάρεστα!

Ενδιαφέρεστε για κοντινά αντικείμενα ενώ μιλάτε μαζί σας

Σε αυτό το σημείο, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η γλώσσα του σώματος! Αν παίζει με τα μαλλιά του ενώ σου μιλάει, μπορεί να σημαίνει ότι είναι ενθουσιασμένος γύρω σου. Επιπλέον, μπορούμε να ερμηνεύσουμε το παιχνίδι με φερμουάρ ή κουμπί με παρόμοιο τρόπο.

μίμηση της συμπεριφοράς σας

Έβαλες τους αγκώνες σου στο τραπέζι και πρόσεξες ότι έκανε τις ίδιες κινήσεις; Έχουμε την τάση να μιμούμαστε τις χειρονομίες, τις στάσεις, τις επιλογές λέξεων, ακόμη και τις προτιμήσεις για φαγητό και μουσική των ανθρώπων που αγαπάμε. Αυτό φαίνεται και στη φάση του ραντεβού. Αν νομίζεις ότι οι χειρονομίες σου μιμούνται, μπορείς να προετοιμαστείς να σαλπάρεις για μια νέα σχέση!

Πηγή: 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button