ΓυναίκαΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού Κινδύνουχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Στον Mark Millar αρέσει η ιδέα να συνδυάσει τις ταινίες X-Men και The Fantastic Four

Τα τελευταία χρόνια, η ιδέα της δημιουργίας νέων ταινιών φέρνοντας κοντά υπερήρωες ήταν πολύ δημοφιλής. Λοιπόν, αντί για ορισμένους υπερήρωες. Τι θα γινόταν αν δύο πολυαγαπημένες ομάδες υπερήρωων συγκέντρωναν τους Fantastic Four και τους X-Men;

Το περιοδικό Sfx έθεσε αυτή την ερώτηση στον συγγραφέα κόμικ και σύμβουλο της 20th Century Fox, Mark Millar. «Πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα που συνέβη σε ταινίες με υπερήρωες μέχρι να γυριστεί το Avengers ήταν η εμφάνιση του Nick Fury στο Iron Man. Παρόλο που δεν είχε πολλά άλλα χαρακτηριστικά εκτός από το έμπλαστρο στο μάτι του, η ιδέα να σταθεί δίπλα στον Iron Man ήταν ακόμα υπέροχη. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερες τέτοιου είδους συνεργασίες». απαντά ο Millar.

Τα σίκουελ των σειρών X-Men και Fantastic Four γυρίζονται ήδη αυτή τη στιγμή. Το X-Man: Days Of Future θα κυκλοφορήσει το 2014 και το Fantastic Four το 2015. Δεδομένου ότι στον Mark Millar αρέσει η ιδέα να ενωθούν οι δύο ταινίες, ίσως μπορούμε να δούμε τις δύο ομάδες μαζί στην επόμενη ταινία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button