ΓυναίκαΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού Κινδύνουχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Ο Zachary Quinto λέει ότι ο JJ Abrams θα σκηνοθετήσει το Star Trek 3 το 2014

Αφού ανακοινώθηκε ότι ο JJ Abrams θα σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία Star Wars. Πιστεύαμε ότι δεν θα ήταν η συνέχεια του Star Trek: Into The Darkness, το οποίο είχε γυρίσει στο παρελθόν. Ενώ στο Star Trek ο κύριος Κουίντο, που υποδύεται τον Σποκ, άλλα λέει. Στο φεστιβάλ «Galway Film Fleadh» που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία, ο Quinto μίλησε για το Star Trek. Αν και δεν υπάρχουν οριστικές πληροφορίες, ο Quinto είπε ότι ανυπομονεί να ηγηθεί της ταινίας Star Trek 3 του JJ Abrams.

«Το Star Trek 3 πιθανότατα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του επόμενου έτους. Έχει προγραμματιστεί να πυροβολήσει πολύ πιο γρήγορα από πριν». Τα λόγια του Quinto δείχνουν ότι ο JJ Abrams είναι απίθανο να σκηνοθετήσει, επειδή τα γυρίσματα του Star Wars: Episode VII συμπίπτουν με τις ίδιες ημερομηνίες.

Δεν είναι δυνατόν να τελειώσουν τα γυρίσματα της ταινίας Star Trek σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η προηγούμενη ταινία, Star Trek Into The Darkness, γυρίστηκε σε 5 μήνες και τα γυρίσματα έγιναν σε διαφορετικά σημεία. Είναι επίσης πολύ δύσκολο για τον JJ Abrams να διαχειριστεί δύο έργα ταυτόχρονα. Αν προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο, και οι δύο ταινίες πιθανότατα θα είναι κατώτερες των προσδοκιών.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο JJ Abrams δεν θα σκηνοθετήσει τις δύο ταινίες μαζί. Τον Απρίλιο ήταν απλώς μια πιθανότητα. Είναι καλύτερο να παραδεχτείτε ότι εξακολουθεί να είναι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button