ΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΟικολογία

Μετέτρεψε τον Αχυρώνα σε Βιβλιοθήκη

Ο Hüseyin Ege Kök, ένας μαθητής γυμνασίου στο Osmaniye, έδωσε το παράδειγμα μετατρέποντας τον αχυρώνα του σε βιβλιοθήκη.

Ο 18χρονος Hüseyin Ege Kök, που ζει στο χωριό Karaçarlı της συνοικίας Düziçi, μετέτρεψε το μέρος που χρησιμοποιούσαν ως αχυρώνα σε βιβλιοθήκη, ξεκινώντας με 150 βιβλία μετά τον θάνατο της μητέρας του. Με το όνομα Yuksel’s Library, εμπνευσμένη από το όνομα της μητέρας της Yüksel Kök, η βιβλιοθήκη εξυπηρετεί παιδιά σχολικής ηλικίας.

Ο Hüseyin Ege Kök είπε ότι έδρασαν για να βελτιώσουν τη βιβλιοθήκη, να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στις νεότερες γενιές και να αυξήσουν το υλικό της βιβλιοθήκης.

μαθητής λυκείου osmaniye

Η πλατφόρμα που ιδρύθηκε από τη Fenerbahçeliler στο Πανεπιστήμιο Çukurova, γνωστή ως 1907 UNIFEB, υποστήριξε επίσης τον Hüseyin Ege Kök.

Η Πλατφόρμα UNIFEB του Πανεπιστημίου Çukurova 1907, η οποία ξεκίνησε την εκστρατεία, προετοίμασε τις απαιτήσεις της Βιβλιοθήκης του Yüksel με τη μορφή λίστας. Η λίστα με τις ανάγκες που μοιράζεται η πλατφόρμα, η οποία άνοιξε και λογαριασμό σε τράπεζα, προκειμένου να μεταφέρει τη βιβλιοθήκη σε καλύτερο περιβάλλον, έχει ως εξής:

  • άμμος, χαλίκι, τσιμέντο, μπρικέτες ως υλικά κατασκευής
  • κρεμαστό ράφι
  • παντός είδους βιβλία, σετ ανάγνωσης, χαρτικά και σετ σκακιού

NeOldu.com

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button