ΓυναίκαΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού Κινδύνουχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Out Of The Furnace

Η νέα ταινία του νεαρού σκηνοθέτη Σκοτ ​​Κούπερ Out Of The Furnace, του οποίου το σκηνοθετικό ντεμπούτο είναι το Crazy Heart, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κοντά στη σεζόν των βραβείων. Το τρέιλερ είναι μάλλον έτοιμο, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, θα πρέπει να αρκεστούμε στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν.

χριστιανικό μπαλέτο

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale, Forest Whitaker, Woody Harrelson, Casey Affleck, Zoe Saldana, Sam Shepard και Willem Dafoe. Αφηγείται την ιστορία ενός εργάτη χάλυβα που αναζητά τον αδελφό του που χάθηκε στον πόλεμο του Ιράκ. Σε συνέντευξή του στο USA Today, ο Σκοτ ​​Κούπερ λέει: «Στις σημερινές ταινίες, βλέπουμε συχνά υπερήρωες που φορούν κάπα, αλλά οι σκυθρωποί ήρωες είναι η εργατική τάξη που ζει στην Αμερική. Αυτή η ταινία είναι για έναν άνδρα που εργάζεται σε μια υψικάμινο και φυσικά υπάρχουν θέματα δικαιοσύνης, εκδίκησης, θάρρους».

Εκτός από τους καταπληκτικούς ηθοποιούς, καταπληκτικό είναι και το soundtrack της ταινίας. Το τραγούδι Release του Pearl Jam που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία ήταν η έμπνευση για το σενάριο. Φαίνεται ότι θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το soundtrack της ταινίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button