Τεχνολογία – Επιστήμη

Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι πολύ πιο εύκολη τώρα!

Το Microsoft WebMatrix είναι ένα νέο εργαλείο ανάπτυξης Ιστού που διευκολύνει τον καθένα να δημιουργήσει μια τοποθεσία Web. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα ή ηλεκτρονικά πρότυπα ή τη Συλλογή εφαρμογών Web, καθώς και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και βάσης δεδομένων.

Παρέχοντας πρόσβαση στις προσφορές που προσφέρουν οι συνεργάτες φιλοξενίας μας, το WebMatrix διευκολύνει την επιλογή της σωστής λύσης φιλοξενίας με τα διάφορα πακέτα φιλοξενίας του. Μόλις διαμορφωθεί το πακέτο φιλοξενίας, το WebMatrix το δημοσιεύει εύκολα στον Ιστό.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button